Tips voor het kopen van de juiste kickboks handschoenen

Heb je nieuwe kickboks handschoenen nodig? Dan helpen wij je graag de beste handschoenen aan te schaffen. Met onze tips koop je gegarandeerd de beste handschoenen in Amsterdam en omgeving. Hier heb je vele jaren veel plezier van.

Tip 1: controleer de padding. Handschoenen met meer padding beschermen je beter tijdens het kickboksen. Wel zijn deze handschoenen duurder.

Tip 2: bepaal welke sluiting je het fijnst vindt. Een klittenband sluiting krijg je sneller en gemakkelijker open en dicht, maar een vetersluiting biedt wel meer stabiliteit aan de polsen.

Tip 3: check de prijs-kwaliteitverhouding. Krijg je waar voor je geld? Het is zonde om onnodig veel te veel betalen voor je nieuwe handschoenen.

Tip 4: controleer de naden. Alleen handschoenen met stevige naden gaan lang mee.

Tip 5: pas de handschoenen. Je nieuwe kickboks handschoenen moeten namelijk wel lekker zitten. Bestel je jouw handschoenen online, dan pas je deze altijd voor je bepaalt of je ze wel of niet wil houden. Zitten ze niet lekker? Stuur ze dan terug.

Tip 6: lees de reviews van andere boksers in Amsterdam. Wat vinden zij van de handschoenen? Bij voornamelijk negatieve reviews kun je beter andere handschoenen zoeken.

Handschoenen met elkaar vergelijken

Wij raden je aan meerdere handschoenen onder de loep te nemen. Op deze manier kun je de diverse handschoenen goed met elkaar vergelijken. Door een half uurtje te steken in een goede vergelijking, weet je zeker dat je de beste én de meest voordelige bokshandschoenen in jouw prijsklasse koopt.