Jongerenreizen Spanje

Spanje is natuurlijk altijd al een populaire reisbestemming onder jongeren geweest, en terecht! Mooi weer, met een gemiddelde temperatuur van 30 graden in de zomer, strand, uitgaan en veel leuke activiteiten zorgen voor een ideale mix voor jongerenvakanties.

De meest bekende gebieden voor jongerenreizen Spanje zijn natuurlijk gebieden als Lloret de mar, Salou, Blanes en eigenlijk de hele Costa Brava en Costa Dorada in Spanje. ‘s Zomers vind je er duizenden Nederlandse jongeren die hun welverdiende zomervakantie daar vieren.

jongerenreis

Toch zijn er ook genoeg mensen die wel echt op jongerenvakantie willen, maar niet elke dag alleen maar op het strand willen liggen bruinbakken.

Speciaal voor die groep jongeren organiseert Simi jongerenreizen die behalve leuk, ook nog een beetje actief zijn. Je betaalt 1 bedrag waar dan de reis, activiteiten en verblijf bij in zitten. Geen gedoe met boekingskosten die nog op het laatste moment toegevoegd worden of andere onzinnige toeslagen, maar gewoon een heldere prijs.

Voor de jongeren-reis in Spanje zijn er best veel activiteiten standaard inbegrepen bij de reissom.Dit zijn onder andere:|

  • Een minicruise naar Salou
  • Een dag naar het grootste pretpark van Spanje
  • Paintball
  • Varen en snorkelen vanaf een Catamaran
  • Introductie windsurfen
  • en meer

Jongerenreis vlakbij Salou

Bij deze jongeren reis verblijf je op een goede camping met zwembad vlakbij Salou. Je tent gebruik je alleen om te slapen, de rest van de tijd ben je ofwel bezig met activiteiten, ofwel chillen op het strand of bij het zwembad, of natuurlijk bezig met uitgaan in de avonden.

Wat deze vakantie voor jongeren nog leuker maakt is dat we binnen 10 km  van het stadscentrum van Salou zitten, dat makkelijk met de bus te bereiken is. Toch hebben we gekozen om niet echt op een jongerencamping te gaan zitten, maar op een camping die iets luxer is en waar je ook gewoon kunt slapen als je dat wilt. Waar het sanitair netjes is en waar je gewoon relaxed bij het zwembad kan liggen als je even niks wilt doen.

Dus: wil je wel op jongerenreis, maar wil je ook iets doen tijdens je vakantie? Nieuwe mensen leren kennen, genieten van een echte groepsreis, wel uitgaan, maar ook kunnen relaxen? Dan is dit zeker iets voor jou!