Destadamsterdam.nl: dé nieuwe website over Amsterdam

De Dam en het Rijksmuseum, zomaar voorbeelden van de historie van Amsterdam. Deze kende je misschien al, maar ken jij alle uitgaansgelegenheden in de stad Amsterdam? Met meer dan 400 verschillende hotspots lijkt dat ons sterk. En waarom zou je trouwens telkens dezelfde bezoeken wanneer je er ook voor kunt kiezen een nieuw restaurant uit te proberen. Speciaal om dit te stimuleren hebben wij deze website ontwikkeld, natuurlijk met alle standaard hotspots, maar ook juist die plekken waar je niet zomaar aan denkt. Oftewel, de plekken waarvan jij denkt: hee, leuk, dat kende ik nog niet!

Voor toeristen en inwoners van Amsterdam

Met de website wordt niet alleen gefocust op toeristen, die de de stad Amsterdam bezoeken, maar ook op de inwoners zelf. Zij kunnen immers ook nog veel leren over het verleden en alle activiteiten in de stad. De stad heeft zoveel te bieden en elke dag komen er weer nieuwe activiteiten, bars, restaurants, clubs en discotheken bij. Hierdoor is het elke dag weer druk in de stad en zal dit ook zo blijven. Het is nu eenmaal de hoofdstad, en dat is iedere dag opnieuw te merken.

Zelf de stad Amsterdam opnieuw verkennen?

Wil jij de stad Amsterdam zelf opnieuw gaan verkennen, ja opnieuw verkennen, dan kun jij meteen naar de website gaan. Via destadAmsterdam.nl ontdek jij alles over de stad. Wat je al wist, maar ook vooral wat je nog niet wist. Er is werkelijk geen betere manier om de mogelijkheden te verkennen. Wat vind jij van deze nieuwe website rondom onze hoofdstad?